márkák

2011. február 27., vasárnap

Nézzük azokat a cipőket, amik egyediek, gyönyörűek, de itthon úgysem kapod meg őket, bármennyire kéne. Csorgasd velem együtt a nyálad a monitorra!
Nike Dunk Ac Vintage
A Dunk zsákolást jelent az amerikai kosaras szlengben, eredetileg tehát kosárlabda cipő volt a fenti csuka. Még 1985-ben jelent meg, amikor a Nike támogatásként egy csomó főiskolás kosárcsapatnak adományozott ilyen cipőket, minden csapatnak a saját színeiben. Innen a Nike Dunk hagyománya, hogy mindenféle színben és színvariációban megkaphatod. Utcai cipőként 1997-ben született újjá és azóta is népszerű, mert majdnem annyiféle színben kapható, mint ahányan hordják. Az új Nike Dunk nubuk bőrből, harsány színekkel támadt fel idén is. Kis szerencsével itthon is megkapod.

Adidas for Yohji Yamamoto „Yohji Smith"
A japán tervező és az adidas tíz éve működik együtt, többek között ezzel a cipővel ünneplik a közös munkát idén. A cipő az első Yohji Yamamoto által tervezett darabra utal vissza, fekete vászonból és vörös-fekete színekkel. Valószínűleg soha nem lesz a mienk, mert mindössze 300 pár kerül belőle Yamamoto saját boltjaiba júliusban. Hüpp.

Missoni x Converse Chuck Taylor
A klasszikus tornacipők sem maradnak ki, a Missoni tervezte a Converse-nek idén a csíkos csukákat. Egyediek, fiatalosak és feltűnőek, a Missoni ikonikus vékonycsíkos mintájával, ami sok ruhájukat eladja, de sokat nem fogunk belőle látni. Főleg a világ boldogabbik felén fogják őket forgalmazni márciustól New Yorkban, Malibuban vagy Beverly Hills-en a Missoni boltjaiban. Ára az egész világon egységesen 200 dollár lesz, ami cirka 40.000 forint.

UNDFTD x Puma Clyde Collection
Az Undefeated sok cégnek tervezett már cipőt, most éppen a Puma Clyde kollekciójába lehel életet, amit több tervező megtett már. Annyira saját, hogy a cipő nyelvén a cool UNDFTD logó van, és csak a csuka sarkán kapott helyet a Puma logó. Az Clyde-ot idén Pharrel Williams mutatta be némi live on stage műsorral, szóval biztosan sokat várnak tőle. Viszont az egyedi színekből mindössze 1500 darabot dobnak piacra, úgyhogy a hazai plázákban ne nagyon keressük.

További képek a galériában

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése