márkák

2011. február 8., kedd

                                                             ¤Krónikák¤

°Kertvárosi krónikák°
A The Sims Kertvárosi Krónikák a vadonatúj The Sims Krónikák termékvonal első játéka. Játszd el simed életének nagy pillanatait a The Sims leegyszerűsített, laptopbarát verziójában. Az új, lebilincselő történetmódban simed életét egy romantikus, drámai fordulatokban gazdag történet mentén irányíthatod, miközben teljesen egyedi, szórakoztató játékot játszol.

A történet előrehaladtával a legkülönfélébb menő jutalomtárgyak válnak elérhetővé számodra. A nyitott végű, klasszikus játékmódban pedig te hozod létre a simeket, és életük nagy pillanataival együtt teljesen úgy irányítod őket, ahogyan neked tetszik!


Áttekintés
Két élettörténet
Két történet főhősének életét is irányíthatod a vadonatúj történet játékmód segítségével. A játék kezdetén Riley sztorijával ismerkedhetsz meg, egy lányéval, aki új életet szeretne kezdeni, ezért hazatér nagynénjéhez, ahol új barátokkal ismerkedik meg, új tapasztalatokkal és élményekkel lesz gazdagabb, és váratlan meglepetésekkel kell szembenéznie. A második, bónusztörténettel a jól szituált Vince high-tech kérójába és életébe nyerhetsz betekintést, akinek szinte mindene megvan, csak éppen a szerelemben nincs szerencséje.
Klasszikus Sims játékmód
Hozd létre saját történeteidet a nyitott végű klasszikus játékmódban, ahol te alakíthatod ki saját simjeidet, te tervezheted meg otthonukat, és te valósíthatod meg álmaikat, vagy éppen meghiúsíthatod azokat.
Az élet meghatározó pillanatai
Megelevenednek az élet legnagyobb pillanatai az első randitól az első álláson keresztül a nagy ő megtalálásán át a családalapításig és azon tovább, így részt vehetsz simed legfontosabb pillanatainak felejthetetlen élményében.
Egyszerűen nagyszerű kezelhetőség
Soha nem volt ilyen könnyű a játék, különösen laptopon. Az egyszerű játékmenettel a lehető legkényelmesebb módon irányíthatod a játékot akár otthon, akár utazás közben. Ezt a játékban használható gyorsbillentyűk, és egy új, automatikus szünet funkció teszi lehetővé, mely megkönnyíti a játék leállítását és elindítását a laptop lezárásakor és felnyitásakor.
Légy kreatív, maradj kapcsolatban
Használd saját azonnali üzenő rendszeredet vagy e-mailedet, miközben a játék egy másik ablakban fut.
Vadonatúj termékcsalád
Egy vadonatúj termékcsalád első játéka ez, amit hamarosan további részek követnek: A The Sims Állatos Krónikákban a kiszámíthatatlan kedvenceket kell gondozni és kiképezni, a The Sims Hajótörött Krónikákban pedig egy lakatlan szigeten kell simjeidnek új életet kezdeni.
-------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése