márkák

2011. február 8., kedd

°Csilli-Villi cuccok°
Végre fényűző bútorok, divatos ruhák és extravagáns lakberendezési tárgyak gazdag gyűjteményével kényeztetheted simjeidet!* Építs pompás otthonokat és rendezd be őket a legpazarabb hálószoba-, nappali és ebédlőbútorokkal.

Hadd forduljanak meg azok a fejek az elegáns estélyi ruhákban, vörös szőnyegre termett, fényűző ruhakölteményekben vagy laza eleganciájú, divatos darabokban parádézó simjeid után! Hadd tapasztalják meg, hogy is él a felső tízezer ? 60 tárgyból válogathatnak, köztük pop-art festményekből, párnázott kanapékból, bundákból és menő hifi berendezésekből!

Ha további ruhákkal, kiegészítőkkel vagy bútorokkal gazdagítanád simjeid életét, a Cuccok csomagok jelentik a megoldást!

Ezek különböznek a kiegészítő csomagoktól: különféle tematikus gyűjteményeket kínálnak, hogy minden Sims-játékos találjon köztük kedvére valót. Ha valami megtetszik, ne habozz, szerezd meg!

* A játékhoz a The Sims? 2 vagy a The Sims? 2 Különleges DVD Kiadás szükséges.

Fényűző tárgyak
60 új tárgy, köztük drága kelméből szabott hálóköntösök, plüssel bevont vánkosú kanapék, selyempizsamák és minden más, mi szem-szájnak ingere.

Szemkápráztató lakberendezés
Rendezd be fényűző luxusbútorokkal simjeid hálószobáját, nappaliját és ebédlőjét!

Elegáns ruhák
Válassz a lélegzetelállító estélyi ruhák, elegáns öltönyök vagy divatos tervezői darabok sokaságából.
_____________________________

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése