márkák

2011. február 8., kedd

°Jó utat!°
A népszerű videojáték sorozat rajongói egzotikus helyekre utazhatnak simjeikkel.

Az Electronic Arts Inc   ma bejelentette, hogy a kritika által elismert PC játék ? The Sims? 2 ? játékosai most teljesen új egzotikus helyeket tapasztalhatnak meg simjeikkel együtt utazva. A Sims? 2 Jó utat, amely ma kerül a boltok polcaira, egy PC kiegészítő csomag* az ünnepelt Sims 2 élményre építve. A rajongók most izgalmas utakra küldhetik simjeiket három egzotikus helyszín, a Távol-kelet, hegyi menedék és trópusi sziget közül válogatva!  

Akár egy ősi Zen kertben meditálnak, akár kalandos helikopter túrán vesznek részt a hegyekben, avagy egy luxus lakosztályban pihennek a trópusokon, simjeid ezernyi új tevékenység révén ereszthetik ki a gőzt, és regenerálódhatnak. Ősi romokat deríthetnek fel, homokvárakat építhetnek; a játékosok botladozó turistákból hamar dörzsölt nemzetközi utazóvá formálhatják simjeiket. A simek új szokásokat is tanulhatnak, köztük helyi köszöntéseket és táncokat, amelyeket hazavihetnek megtanítani barátaikat. A Sims 2 Jó utat révén a játékosok életük útjára küldhetik simjeiket!

Simjeid utazás közben kapcsolatba kerülnek rengeteg igazi és mitikus helyivel, akiktől tanulhatnak, legyen szó bölcs öreg remetéről, tűztáncosról, avagy magáról! Az igazi turistákhoz méltóan simjeid kidíszíthetik otthonaikat egyedi tárgyakkal, amelyek csak a Sims 2 Jó utat révén elérhető helyeken fellelhetőek. Akár egyedi ékszereket is vásárolhatnak, hogy otthon viseljék, avagy elajándékozzák! Beleszerettél a hula tánc lei-be a simek trópusi vakációján? Hozd haza, és nyűgözd le vele a szomszédokat!   Tetszett, ahogy simjeid a csapkodós táncot nyomták a hegyi tájon? Tanítsd meg a többi simet is a trükkökre otthon! Hogy simjeid mit szednek össze, és mit tanulnak meg, csak rajtad múlik!

?A Sims 2 játékosokat lenyűgözi majd a rengeteg környezet és tevékenység, amit a Jó utat kínál nekik. A lehetőségek világát nyitottuk meg simjeid számára, hogy utazzanak, tágítsák kulturális horizontjukat, és egyben pihenjenek, meneküljenek el a mindennapi rutin elől? nyilatkozta a Sims divízió alelnöke és stúdióvezetője, Rod Humble.   ?Akár helyi ízeket élveznek a homokos tengerparton, akár a Tai Chit tanulmányozzák a Távol-keleten, akár rönk görgető képességeit finomítják egy hegyi táborban, simjeid mindig találnak módot arra, hogy jól szórakozzanak a Sims 2 Jó utatban!?

Fedezd fel SIM-eddel az exotikus nyaralóhelyeket!

Ragadd ki SIM-ed a hétköznapokból és vidd el őt a három exotikus nyaralóhely egyikére:

    - Relaxáljon egy buja trópusi szigeten lévő luxus lakosztályban?
    - Vagy vigye el családját kempingezni egy lélegzetelállító hegyekvidékre?
    - Vagy fedezd fel vele a Közel-Kelet kultúráját, hogy kikapcsolódhasson és
      megpihenhessen.

Változtasd át őt lődörgő turistából nemzetközi utazóvá azáltal, hogy új szokásokat tanul, pl. helyi köszönési formát, néptáncokat. Hazaérkezése után pedig megtaníthatja az új ismereteit a barátainak.

Játékinfo!

Minden nyaralóhely egy egyedi táj, ahol találkozhatunk a helybeliekkel, például Tűztáncosokkal, Ninjákkal.

Ismerkedj meg a nemzeti ételeket és csodáld meg a tájat, miközben SIM-ed felfedezi azokat.
Küld el SIM-ed különböző programokra, mint az üvegfenekű hajó, kalandos autós túra, vagy más kirándulások, ahol meglepetések várják SIM-ed.

Vásárolj, vagy keress egyedi szuveníreket. Vásárolj SIM-eddel különleges ékszereket, amiket aztán hordhat, vagy el is ajándékozhat.
A tengerparton sétálva SIM-ed akár kagylót is gyűjthet, vagy kincsek után is nyomozhat.

Szórd a pénzt a luxus lakosztályban, vagy spórolj a Simoleonjaiddal és válaszd a kevésbé kihívó, egyszerűbb szobát.
SIM-ed élvezni fogja a szobaszerviz kényelmét, vagy a rá váró kényeztető fürdőt.
______________________________________

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése