márkák

2011. január 25., kedd

NYAMI NYAMI !!!!!!

kÖSZÖNÖM KEDVES KÖVETŐK HOGY SZERETITEK A BLOGOM!!!!!!!!!
EZEKET NEKTEK KÉSZÍTETTEM HOGY EGY KICSIT KAPJUNK A NYÁRBÓL!!!!!!::::Miért az ICE'N'GO ?
Az  Ice'N'Go!  egy korszakalkotóan új technológiával előállított speciális hideg desszert. Minden hasonló terméktől merőben különbözik. Friss tejből, gyümölcsökből, tengeri algákból és más természetes alapanyagokból készítjük - 197 Celsius fokon, ezért nem is használunk kémiai illetve tartósító szereket. Az Ice N Go  másik érdekes tulajdonsága, hogy nem tartalmaz levegőt, vagyis nincs habosítva ellenben a klasszikus fagylaltokkal, melyekben minimum 60 % levegő van.
Érdekes formája, természetes íze és újszerű fogyasztási körülményei miatt a gyerekek szinte azonnal törzsvásárlókká válnak. A gyerekek is az Ice'N'Go!-t választják!

Ice’N’Go! az újdonság varázsa !
Mai világunkban egyre fontosabbá válnak a gyermektermékek, a gyártók mind több, a kisgyermekeket megcélzó finomsággal lépnek a piacra. Minőségük egyre jobb, s mivel a szülők egészséges táplálkozásra való törekvése a gyerekekre is kiterjed, tudatosan olyan termékeket vásárolnak, amelyek kedvező hatást gyakorolnak a növekedésben lévő szervezetre.

A színes poharakba és baseballsapkákba kínált Ice'N'Go!  lendületes, fiatalos megjelenésével hamar a gyermekek kedvencévé vált az egész világon!


bananasplit.jpg
Banán split

A friss eper, lágy vanília, édes banán és kakaó kellemes aromája kölcsönzi egyedi ízhatását és színvilágát a banán splitnek.
 
csokolade.jpg
Csokoládé
A gondosan válogatott kakószemek édes és kissé kesernyés ízének ötvözete a legfinomabb holland csokoládé ízét idézi.
 
eper.jpg
Eper

Az eper ízű Ice'N'Go az édes és ropogó epernek, valamint a friss tejszínnek különleges elegye, mely megőrizte az eper természetes ízét. Színvilágát egy tengeri alga eperszínű virágának köszönheti.
 
vattacukor.jpg
Vattacukor
A vattacukor Ice'N'Go visszaadja gyermekkorunk felhőtlen nyári szabadságának emlékét és érzésvilágát.


citrom.jpg
Citrom - Lime
Érett citromot, lédús lime-ot és friss szódát tartalmazó hűtött desszert. E tejet nem tartalmazó sherbet alapú desszertet tejérzékenyeknek is bátran ajánljuk, mivel kizárólag friss gyümölcsből és természetes összetevőkből készül.
 
vanilia.jpg
Vanília
A vanília Ice'N'GO! kiváló minőségű válogatott vanília rudakból készül, megőrizve annak jellegzetes ízét és természetes aromáját.
 
sargadinnye.jpg
Édes Dinnye

Ez a Ice'N'Go a Yukatán-félszigeten termett karakteres ízű cukordinnye és a kiváló minőségű nyers tej keveréke, mely visszaadja a gyümölcs eredeti és finom ízét.
 
ragogumi.jpg
Rágógumi
A rágógumi különlegesen friss és tiszta íze miatt a gyermekek nagy kedvence.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése