márkák

2011. január 30., vasárnap

karácsonyi divat

HeART HSN 2010 dizájner karácsonyfadísz kollekció

Tervezők és hírességek működnek együtt a HSN karácsonyi kampányában, melynek gyümölcse egy több, mint 70 darabból álló karácsonyfadísz kollekció, amely bevételéből az USA-beli St. Jude Gyermekkórháznak is jut.
Naeem Khan
Naeem Khan
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
A Memphis városában működő St. Jude kórház Tennessee állam délnyugati részén található. Ez az egyetlen kórház az Egyesült Államokban, amely a gyermekrák ellen vette fel a küzdelmet.
Twiggy London
Twiggy London
Iman
Iman

A közelgő ünnepekre való tekintettel rengeteg aranyalma és egyéb karácsonyfadísz kapható az üzletekben, de kevés a nemes célt támogató dekoráció. Képzeld el, hogy a Karácsonyfádon Sarah Jessica Parker vagy Twiggy által tervezett aranyalma lóg. Nemcsak egyedi, és trendi lakásdísz tulajdonos lehetsz, hanem a daganatos betegségben szenvedő gyerekeket is támogathatod, ha rendelsz egyet a sok közül a hsn.com-on; melyek között van színes, csíkos, Mikulást formázó, egyszínű, állatmintás, Swarovski kristállyal díszített vagy fekete-fehér kockás Gwen Stefani módra.
Gwen Stefani
Gwen Stefani
Sean Combs
Sean Combs

Az aranyalmák tervezői szabadjára engedték fantáziájukat, és nagyon kedves és divatos darabokat álmodtak meg: Mary J. Blige arany angyalkás, Nate Berkus hópelyhes, Marlo Thomas macis, Twiggy pedig brit zászlós, becenevén Union Jack-es díszt tervezett. A kortalan szépségű Iman pedig saját magát festette karácsonyi környezetben az általa tervezett darabra.
Marlo Thomas
Marlo Thomas
Amanda Borghese
Amanda Borghese

A tervezők listáján szerepel még Amanda Borghese, Sean Combs, Tori Spelling, Molly Sims, Martha Stewart, Susan Lucci, Jonathan Adler, Nate Berkus, Padma Lakshmi és még sokan mások.
Diane Gilman
Diane Gilman
Emeril Lagasse
Emeril Lagasse

A darabok $19.90 és $49.90 közötti áron kaphatóak, a Naeem Khan által tervezett kristályokkal és brilliánssal díszített darabján kívül, mely 229 dollárba kerül. Neked melyik a kedvenced?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése