márkák

2011. január 22., szombat

2011 tavasz

A vasárnap bővelkedett a különleges kollekciókban, Galliano kissé kaotikus kultúraközi ruhákkal készül a tavaszi-nyári szezonra, míg a monokróm, letisztult formák a Celinnél abszolút dominálnak.
John Galliano
A Dior kreatív igazgatója japán álmokat látott, mintás selymek, napernyők színesítik az alapvetően narancssárga, kék, lila és sárga kreációit. A következő szezonban Galliano elképzelése szerint nem szabhat határokat semmi a színek párosításának, gyakorlatilag bármit passzinthatunk bármivel, a lényeg az összhang, amelyet az anyagok és stílusok harmóniája teremt meg.
John Galliano
John Galliano
John Galliano
John Galliano
John Galliano
John Galliano
Céline
A márka a minimalizmus jegyében képzeli el a következő szezon darabjait, a pasztell és visszafogott színek mutatkoznak meg fő csapásirányként a színválasztás terén. A letisztult formák légies könnyűséget árasztanak magukból, továbbá az anyaghasználat is a természetesség jegyében történt. Világos, minimalista, de kidolgozott kollekciót láthatott a közönség. E stílus kedvelői abszolút igényes darabokat ölthetnek majd magukra e divatház jóvoltából.
Céline
Céline
Céline
Céline
Céline
Céline
Givenchy
A nagy múltú divatház hű maradt kissé szigorú, sikkes francia stílusához. Többnyire a fekete, fehér jellemzi a színhasználatot, míg az anyagok tekintetében az átlátszó selyem, csipke és nehezebb hatású vásznak a dominánsak. Az állatminták hol mellény, hol kabát formájában tűnnek fel, és ezzel egyidőben nyugtázhatjuk is: még mindig sztárnak számít e vadóc megjelenés még az elegáns kollekciókban is.
Givenchy
Givenchy
Givenchy
Givenchy
Givenchy
Givenchy
Andrew Gn
A divatház a romantikus stílust keverte a modernizmussal. Hófehér fodros maxiruhák és határozott vonalvezetésű modern összeállítások jellemzik a tavaszi-nyári kollekcióját. Valamennyi outfithez párosítottak fejdíszt is: hol hatalmas rózsa formájában, hol törökös turbánként van jelen e kiegészítő. Színeiben a monokróm, erősebb színek, a földszínek és a fehér dominálnak.
Andrew Gn
Andrew Gn
Andrew Gn
Andrew Gn
Andrew Gn
Andrew Gn
Akris
Igazodva a trendhez az Akris divatházban is a döntő stílus a minimalizmus és letisztult vonalvezetés. Mindezt a nagy gallérokkal teszi izgalmassá, a fűzöld kabát pedig felüdülés a szemnek. A bőr, mint felhasznált matéria is visszaköszön a kollekcióban. Ez az idei őszi szezonban kibontakozó anyag úgy látszik, hosszú tündöklésre számíthat, hasonlóan az állatmintához.
Akris
Akris
Akris
Akris
Akris
Akris
A vasárnapi Paris FW-en még látható volt Tim van Steembergen, Alexis Mabille, Estrella Archs és Martin Grants bemutatója.
Boncsér Sára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése